Monday, January 26, 2015

Μια ευχάριστη έκπληξη!

Έλαβα προς μεγάλη μου έκπληξη ένα αναπάντεχο βραβείο πριν από λίγες μέρες!! Και ήταν έκπληξη, γιατί είμαι ένοχη παρατεταμένης αμέλειας του blog μου! Αλλά η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη!Και μου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να προσπαθήσω να βρω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο και να το βάλω πάλι σε λειτουργία.
Το λεγόμενο Liebster Award. Ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Το όμορφο blog http://fifirixtra.blogspot.gr μου έκανε την τιμή να μου απονείμει ένα βραβείο.Ιφιγένεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Λοιπόν αρχίζουμε:

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:
1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.

2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.

4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Αρχίζουμε λοιπόν!
1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Ξεκίνησα το blog μου πριν από εφτά χρόνια περίπου, θέλοντας να μοιραστώ την αγάπη μου για το πλέξιμο κυρίως, αλλά και τη δημιουργικότητα.
2. Πείτε μας λίγο τις σας ενθουσιάζει;
Το ότι επικοινωνώ με άλλα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα και το ότι  μοιράζομαι την αγάπη μου για τη δημιουργία
3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Είναι πάντα ευχάριστα, γιατί δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέρον αυτά που γράφουμε....
4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Κυρίως για το μεγάλο πάθος μου, για το πλέξιμο, αλλά και για άλλα χόμπυ και δραστηριότητες μου.
5. Έχετε δημιουργήσει μια  φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν έκανα τις πρώτες μου αναρτήσεις, με βρήκε μια από τις πολύ λίγες τότε bloggers σχετικά με το πλέξιμο και άρχισε μια φιλία μεταξύ μας, στην αρχή ιντερνετική που σύντομα έγινε και προσωπική, γιατί ανακαλύψαμε ότι ταιριάζουμε σε πάρα πολλά και έκτοτε είμαστε φιλαράκια αγαπημένα!
6. Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δυο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Το έχω παραμελήσει πολύ τα τελευταία δυο χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου, θα ήθελα όμως να το ζωντανέψω πάλι, στόχος μου είναι τουλάχιστον για αρχή να κάνω ένα ποστ την εβδομάδα και ελπίζω σε λίγους μήνες να μπορώ να ασχολούμαι περισσότερο.
7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Να δημιουργώ και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου νομίζω
8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Πολύ λίγο τελευταία, με μεγάλη προσπάθεια λίγες ώρες την εβδομάδα δυστυχώς
9.Πώς γεννιούνται τα posts σας;
Από κάτι που θα διαβάσω και θέλω να μοιραστώ σχετικά με το πλέξιμο, ή τις τάσεις της μόδας, ή από κάτι που δημιουργώ.
10. Ευχές για τον αναγνώστη.
Εύχομαι να έχω το χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο και να το βελτιώσω ώστε να γίνει πιο αγαπητό στη μπλογκόσφαιρα και να αποκτήσει περισσότερες αναγνώστριες.

Θα προτείνω άλλα 10 blogs για το Liebster Award

5 comments:

Evangelia VLassopoulou said...

Ευχαριστώ πολυυυυυυυυ για το βραβειο

creationsbyeve said...

Παρακαλώ Ευαγγελία :)

Φωτεινή Back to Handmade said...

Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Είναι το πρώτο μου και χαίρομαι που είναι από εσένα!:)

creationsbyeve said...

Παρακαλώ Φωτεινή μου!!Εύχομαι να πάρεις πολλά βραβεία ακόμη!!!!

Niatta said...

Εβελίνα, ευχαριστώ πολύ για την απονομή αλλά θεωρώ ότι αδικώ κάποιον άλλο γιατί και το έχω ήδη από παλαιότερα (http://e-crochet.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html)και ξεπερνώ τα 430 μέλη.

Εύχομαι να έχεις τον χρόνο να αρθρογραφείς γιατί παραμένεις έμπνευση για εμάς που ασχολούμαστε με τον κλάδο της πλεκτικής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάνουν το μεράκι τους αναρτήσεις, γεμίζοντας τα κενά στις Ελληνικές αναζητήσεις. Καλή συνέχεια σε όλους!!!

υ.γ. Το κοινοποιώ στο προφίλ μου, για τις καθημερινές μου επαφές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...